SERVICELIJN +32 (0)51 58 14 91

INNOVATIEF

Processen optimaliseren en goederen beter verhandelen en behandelen, dat is onze drijfveer. Dankzij die gedrevenheid en een jarenlange ervaring maakt ons team creatieve denkers en doeners nieuwe realisaties mogelijk. Realisaties die u het werken makkelijker en efficiënter maken.

TOONAANGEVEND

Toonaangevend zijn en blijven, dat vraagt om kennis en knowhow. Dat vraagt om nieuwe technologieën en het benutten van kansen. Alleen zo kan Deprez zijn pluimen blijven verdienen op het gebied van intern transport en de opslag van goederen. Alleen zo kunnen we u uitstekend blijven bedienen.

RESPECTVOL

Respect is ons kernwoord. Daarom gaan we op elk vlak heel respectvol met u om. Onze klanten, medewerkers en leveranciers kunnen rekenen op ons woord, onze service en de kwaliteit van onze machines.

PERFECTIE

Omdat goed genoeg zelden goed is leggen wij de lat hoog, heel hoog. Voor onszelf en voor onze partners. Zo proberen we telkens meer te doen dan wat u vraagt. Daarom denken we altijd enkele stappen vooruit. Want dat is beter voor u en voor ons.


Heel goeie service en een perfecte opvolging!
Klant


KIEZEN VOOR DEPREZ IS KIEZEN VOOR...

expertise knowhow kwaliteit service comfort